Šeimos užkandžiams

•kekė vynuogių be kauliukų; •100 g ricotta sūrio; •50 g pistacijų riešutų.

Kai norisi kažko neįprasto…. Tiks šeimos užkandžiams, mažylio draugams vaišinti ar papuošti šventinį stalą. Tik vynuoges naudokite be kauliukų ir geriau didesnes. Bus patogiau gaminti. Paruošimas

  1. Riešutus išlukštenkite ir sutrinkite elektrine trintuve.
  2. Gautus trupinius pakepinkite sausoje keptuvėje.
  3. Sūrį išimkite iš indelio ir kiek patrinkite šakute, kad gautųsi lipni košė.
  4. Imkite nuplautą vynuogę, atsargiai apvoliokite ricotta sūryje, tada iškart riešutų trupiniuose ir dėkite į lėkštę. Tą patį padarykite ir su kitomis vynuogėmis.
  5. Galima valgyti pagaliukais arba tiesiog pirštukais.

Skanaus, Mažyli!