Šokoladas mažyliams

Kada jūsų mažylis pirmąkart paragavo šokolado? Mus konsultavę medikai rekomenduoja mažyliams paragauti šio skanėsto nuo 2-3 metukų. Tad šis desertas švenčių proga, per gimtadienį tiks ir tėveliams, ir mažiesiems smaguriams!

• mėgiamos rūšies šokolado (juodasis šokoladas – sveikiausias); • pieno arba grietinėlės; • mėgstamų vaisių.

Paruošimas: 1. Dubenėlį, kuriame tirpinsite šokoladą, įdėkite į prikaistuvį su vandeniu ir užvirkite. 2. Šokoladą sulaužykite gabalėliais. 3. Įliekite šiek tiek pieno arba grietinėlės, ir laukite, kol šokoladas ištirps. gerai išmaišykite. 4. Šokoladui ištirpus, išjunkite viryklę (jei turite specialų fondiu indą, viską galite daryti tiesiai jame, o šokolado fondiu galėsite smaguriauti dar ilgiau, nes šildoma šokolado masė nesutirštės). 5. Į kitą lėkštę sudėkite gabalėliais pjaustytus mėgstamus vaisius, smeikite juos šakute, merkite į šokoladą ir skanaukite. Skanaus, mažyliai!