• 1 sauja ryžių; • 0,5 vidutinio dydžio morkos; • 0,5 obuolio; • truputis sviesto (nuo 7-8 mėn.).
Kai „tiesiog ryžių“ košė jau nebeskani, o ją skaninti šviežių vaisių nėra, siūlome pabandyti šį ryžių, morkos ir obuolio derinį. Košės paruošimas 1. Perplautus ryžius suberkite į verdantį vandenį. Jo negailėkite, įpilkite 3 kartus daugiau, nei dedate ryžių. 2. Sudėkite supjaustytas morkas (bus dar geriau, jei šerdį išpjausite). 3. Bebaigiant virti produktams sudėkite gabalėliais supjaustytą obuoliuką (prieš tai nulupkite žievę ir išimkite sėklas) ir nukaiskite nuo ugnies. 4. Tuomet viską sutrinkite (kartu su su nuoviru, kuriame virė produktai). 5. Nuo 7-8 mėn. košę paskaninkite sviestuku. Skanaus, Mažyli! Už šį receptą dėkojame mamytei Irenai.