Purus omletas su varške

• 1 kiaušinis; • 1/3 stiklinės pieno; • 2 šaukštai varškės; • 1 šaukštas miltų; • prieskoninės žolelės (pvz. krapų); • žiupsnelis druskos ir sviestas kepimui.

Omletų būna įvairių. Dažniausiai su kumpiu, sūriu ar daržovėmis. Tik ne visada jie tinka / patinka mūsų mažiesiems skanautojams. O ar bandėte siūlyti omletą su varške? Paruošimas 1. Išplakite kiaušinį, supilkite pieną, sudėkite varškę, miltus, druską, prieskonines žoleles ir viską gerai išmaišykite (patogiausia – pasinaudoti mikseriu, kad viskas išsimaišytų ir neliktų gumuliukų). 2. Keptuvėje išlydykite sviestą ir supilkite paruoštą masę. 3. Kepkite ant silpnos ugnies, uždengę dangčiu, po minutės kitos apverskite. Skanaus, Mažyli!