Kesadilija su kruopomis

Visai nesenai dalinomės interviu su Erica Jennings apie vegetarinę ir nevegetarinę jų šeimos mitybą. Pateikiame jums Pranuko, vyresniojo Ericos Jennings sūnaus, šiuo metų mėgstamiausio patiekalo receptą, kurį jis dažniausiai ruošia pats.

• 1 tortilija (skaičius priklausys nuo valgytojų); • truputis ferm. sūrio; • virtų ryžių ar kynvos kruopų (4 šaukštai-1 tortilijai).

Kesadilijos su kruopomis paruošimas 1. Išvirkite kruopas. 2. Tiesiog keptuvėje ant silpnos ugnies iš abiejų pusių pašildykite tortiliją. 3. Ant viršaus užberkite tarkuoto fermentinio sūrio, kad imtų lydytis. 4. Kai sūris išsilydys, paskirstykite ant sūrio 4 šaukštus virtų (kiek pašildytų) ryžių ar kynvos kruopų. 5. Dar Pranukas užbarsto ant viršaus sausainių (bet nesame tikri kokių, tad čia tebūnie jūsų fantazijos klausimas) ir suvynioja atsargiai į foliją – pirmiausiai užlenkia apačią, po to – kraštus, kad niekas neišsibarstytų ir neišsipiltų. Idėja: tortilijų įdarą galte paskaninti jūsų mažylio mėgstamais produktais, puikiai tiks ir virta smulkiai pjaustyta mėsa, kitų rūšių kruopos, virtos ar šviežios daržovės. Skanaus! Visą straipsnį-iterviu su Erica Jennings skaitykite ČIA.