• vištienos krūtinėlė; • žiupsnelis druskos; • Extra virgin alyvuogių aliejus. Garnyrui: • 2 cukinijos; • žiupsnelis druskos; • skiltelė česnako; • Extra virgin alyvuogių aliejus; • šviežios mėtos šakelė.
„Pasiplepėjimų“ rubrikos svečias, „Kulinarijos studijos“ šeimininkas ir virtuvės šefas Gian Luca Demarco pasidalijo mėgiamiausio savo dvimetės dukters Magdos patiekalo receptu. Siūlomą garnyrą, Lucos marinuotas cukinijas, ragavome ir mes. Tikrai dieviškai skanu… Paruošimas 1. Vištienos krūtinėlę gerai nuplaukite. Perpjaukite skersai, kad būtų kuo plonesnė ir dar kiek pamuškite. 2. Įkaitinkite griliaus keptuvę ir trumpai apkepkite iš abiejų pusių. Maždaug po 1,5 minutes. 3. Išėmę iš keptuvės pabarstykite druska, apšlakstykite extra virgin aliejumi. Ir patiekite su bet kokiu mažylio mėgiamu garnyru. 4. Cukinijas nuplaukite, supjaustykite pusės centimetro storio griežinėliais ir iš abiejų pusių apkepkite griliaus keptuvėje. 5. Iškeptas dėkite į indą, pabarstykite druska, suberkite smulkintą česnaką, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, sumeskite mėtos lapelius. Leiskite pasimarinuoti šaldytuve bent 2 valandas. Skanaus, Mažyli!