• stiklinė kefyro / natūralaus jogurto; • saujelė šviežių sutrintų braškių ar kitų uogų; • šaukštelio sėlenėlių (tiks kviečių, avižų, kukurūzų ar kitų grūdų).
Karštą vasaros dieną atgaivins, bet kuriuo kitu metų laiku numalšins alkį, troškulį ar tiesiog bus puikus desertas. Paruošimas: 1. Sutrinkite uogas. 2. Sumaišykite jas su kefyru ir užbarstykite sėlenėlių. Greitai paruošiama, paprasčiau nei paprasta, BET skaniau nei skanu. Glotnučiams paruošti tiks kviečių, avižų, kukurūzų ar kitų grūdų – jose gausu vitaminų, biologiškai veiklių skaidulinių medžiagų ir pilvelių darbą gerinančios ląstelienos. P.S. Kai sėlenėles beria mažylis, ne visada pavyksta pataikyti į puodelį iš pirmo karto… Bet taip dar smagiau – skanaus!