• 1,5 stiklinės vandens; • 2–3 paruošti mėsos kukulaičiai; • 1–2 saujelės smulkesnių makaronų; • 4–5 ankštys šparaginių pupelių; • 1 griežinėlis svogūno ar poro; • 1 nedidelė morka; • prieskoninės žolelės.
Labai tinkamas patiekalas žvarbiam rudeniui. Kai palaksčius kieme, taip norisi kažko sotaus ir šilto. Daržovių sultinio paruošimas 1. Vištienos kukulaičius išvirkite atskirai. 2. Į verdantį vandenį sudėkite virti tarkuotas ar plonais griežinėliais pjaustytas morkas, smulkiai supjaustytą svogūną ar porą, laurų lapelį, pipirą. 3. Po 5–6 min. sudėkite smulkiai supjaustytas šparagines pupeles, dar po 5–6 min. – 1–2 saujeles makaronų ir prieskoninių žolelių. 4. Galite įspausti truputį šviežių pomidorų sulčių ar kelis lašus citrinų sulčių. 5. Nukelkite puodą nuo ugnies, sudėkite vištienos kukulaičius ir patiekite mažyliui. Skanaus, Mažyli! Aidos Chlebinskaitės foto