• 100 g triušienos (kai išvirs, liks apie 50 g); • 1 vidutinio dydžio bulvė; • 1 vidutinio dydžio morka; • šakelė žiedinio kopūsto; • 0,5 obuolio.
Paruošimas 1. Mėsą išvirkite atskirai nuo daržovių (triušiena virs apie 30-40 min.). 2. Į kitą prikaistuvį su verdančiu vandeniu sudėkite nuskustą, nuplautą, gabalėliais pjaustytą morką, po kelių minučių – smulkintą bulvę ir lėtai, uždengę puodą virkite apie 15 min. 3. Tuomet sudėkite smulkintą žiedinį kopūstą ir dar pavirkite apie 5 min. 4. Obuolį kruopščiai nuplaukite tekančiu vandeniu, apvirkite garuose ar nuplikykite verdančiu vandeniu, paskui nulupkite žievę, išimkite sėklalizdžius ir susmulkinę, suberkite į puodą su baigiančiomis virti daržovėmis. 5. Išvirusius produktus sutrinkite elektrine trintuve į vieną tyrę arba atskirai paruoškite dvi tyreles: morką, kopūstą su obuoliu ir bulvę su mėsa. 6. Tyreles galite praskiesti vandeniu, kuriame virė daržovės arba paprastu virintu vandeniu. Skanaus, Mažyli! Nuotraukoje parodyti išvirti, dar nesusmulkinti į vientisą makalainę produktai, bet ūgtelėjusiam, kramtyti išmokusiam bet kokio amžiaus mažyliui tai bus puikus daržovių troškinys su mėsa.