• pakelis vyšninės želė (kuo geresnės kokybės be sintetinių dažiklių); • gabalėlis arbūzo.
Želę šiam skanėstui galite pasidaryti ir patys iš želatinos ar agaro miltelių bei vyšnių kompoto / natūralių sulčių. Vidutiniškai 1 litrui skysčių reikia 1 šaukšto želatinos / agaro miltelių. Juos dėkite tiesiai į sultis ar kompotą. Želatiną 15-20 min. pabrinkinkite, maišydami pašildykite, tada atvėsinkite ir dėkite šaldytuvą. Jei naudojate agaro miltelius, juos pilkite į kompotą ar sultis, užvirinkite, gerai išmaišykite ir palikite stingti. Paruošimas 1. Pagal instrukciją paruoškite vyšninę želę. 2. Kubeliais supjaustykite arbūzo minkštimą, išimkite sėklytes. 3. Arbūzo kubelius sudėkite į desertinius indelius, užpilkite žele ir dėkite į šaldytuvą sustingti. Skanaus, Mažyli!