Kivių užkandėlė

Tuoj tuoj atsisveikinsime su namus per šventes puošusiomis ir dovanas slėpusiomis žaliaskarėmis eglutėmis, bet va tokios eglutės mažylius lėkštėse gali džiuginti ištisus metus. Skanaus!

• 1-2 kiviai; • žvaigždutė, išpjauta iš mandarino ar obuolio žievelės; • kramtomas šiaudelis, torto pabarstukai (nebūtinai).

Kivių užkandėlės paruošimas: 1. Kivius nuplaukite, nulupkite žievelę, perpjaukite pusiau ir, supjaustę plonais griežinėliais, formuokite lėkštėje eglutę. 2. Iš mandarino ar obuolio žievelės išpjaukite žvaigždutę eglutei papuošti. 3. Galite uždėti kramtomą šiaudelį imituoti eglutės stiebą, o jau paruoštą eglutę papuošti torto pabarstukais, kad eglutė atrodytų šventiškiau. Skanaus!