„Netikras zuikis“ su varške

• pusė kg maltos vištienos/kalakutienos; • 1 kiaušinis; • pakelis (iki 200 g) varškės; • 3-4 saujelės džiūvėsėlių; • paskaninti: svogūno, trupučio česnako, druskytės ir pipirų ar kt.

Paruošimas 1. Maltą mėsą sumaišykite su kiaušiniu, gerai ištrinkite su varške, džiūvėsėliais. 2. Sudėkite prieskonius ir smulkiai pjaustytus svogūną, česnaką ir palikite bent 10 minučių paruoštai masei pabrinkti. 3. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. 4. Sudėkite paruoštą kepimui „netikrą zuikį“ į silikoninę formelę arba kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi ir dėkite į įkaitintą orkaitę kepti apie 45-50 min. „Netikras zuikis“ puikiai tiks su virtais grikiais ir mėgstamomis daržovių salotomis. Skanaus, Mažyli!