Mėsos maltinukai keksiukų formos

Kartais tereikia sugalvoti kitokį to paties recepto gamybos būdą, formą ir mažyliai tikrai panorės patiekalo paragauti. Mėsos maltinukai gali būti ir keksiukų formos. O šie puikiai tiks ir mažyliams, kurie alergiški kviečiams.

• 200 g paukštienos faršo; • 1 kiaušinis; • gabalėlis svogūno; • pusė bulvės; • mėgstami prieskoniai.

Paruošimas: 1. Į paukštieną sudėkite kiaušinį, smulkiai sutarkuotą svogūną. 2. Sutarkuokite burokine tarka bulvę ir sudėkite į mėsos masę. 3. Paprieskoniuokite mėsą mėgstamais prieskoniais, viską gerai išmaišykite. 4. Dėkite paruoštą masę į keksiukų formeles (silikonines) ir kepkite orkaitėje apie 30 min. Šie mėsos maltinukai puikiai derės su virtais grikiais, virtu burokėliu, trintu ar pjaustytu avokado vaisiumi. P.S. Receptas puikiai tiks mažyliams, alergiškiems kviečiams. Skanaus, Mažyliai!