• Manų košė su obuoliais

• 2 šaukštai manų; • 1 stiklinė vandens arba pieno; • 1 saldus obuolys.

Paruošimas 1. Užvirinkite vandenį/ pieną (apytiksliai 1 stiklinę), tada pamažu berkite manų kruopas ir nuolat maišykite, kad nesusidarytų gumuliukai. 2. Ant silpnos ugnies virkite košytę 3-4 minutes. Baigiant virti suberkite sutarkuotą obuolį ir nukaiskite nuo ugnies. Išvirtai košytei leiskite dar truputį pabrinkti. Nuo 7-8 mėn. galite paskaninti trupučiu sviestuko, nuo 2 m. – cinamonu. 3. Vietoj pieno arba vandens vyresniam mažyliui galite naudoti obuolių sultis – tuomet bus kitokia manų košė su obuoliais arba – obuolių skonio manų košė. Skanaus, Mažyli!