• DSC_0154
    Glotnučiai - tiršti kokteiliai, gaminami iš smulkintų vaisių, uogų bei pieno produktų. Jiems galite naudoti pieną, natūralų jogurtą, kefyrą, pasukas. Tai gali būti puikus mažylio užkandis priešpiečiams ar pavakariams. Jeigu nedėsite medaus, glotnutį galite siūlyti 10-12 mėn. mažyliui. Nuo metų glotnutį galite skaninti...
  • DSC_0108
    Ar 7 mėnesių mažyliui jau galima valgyti avietes, o nuo kada į makalaines galima dėti baklažaną? Kad tokių ir panašių klausimų mamoms pradedant primaitinti mažylį kiltų kuo mažiau, pateikiame trumpą atmintinę, nuo kokio amžiaus kūdikiams medikai rekomenduoja įvesti tam tikrus produktus. Produktai nuo 4-6...
  • Idaryti obuoliai
    Kai obuolių pilni krepšiai, namai negali nekvepėti obuolių pyragu. Bet jeigu kurią dieną šeimyna prašys kažko kito, gal pabandykite šį receptą? Gali gautis pusryčiai, pietūs, vakarienė arba tiesiog desertas. Viskas priklausys nuo poreikio ir turimų produktų. Paruošimas 1. Į paruoštus kepti obuolius įdėkite pasirinkto...
Arbūzas želėje
Želę šiam skanėstui galite pasidaryti ir patys iš želatinos ar agaro miltelių bei vyšnių kompoto / natūralių sulčių. Vidutiniškai 1 litrui skysčių reikia 1 šaukšto želatinos / agaro miltelių.
Hamburgas
Vasarą atostogų keliai veda pačiomis įvairiausiomis kryptimis. Žinoma, dažniausiai prie jūros, smėlėtų krantų, į sodybas, pas močiutę į kaimą, galiausiai į šiltesnius kraštus. Mus pačius kiek netikėtai trumpam savaitgalio atokvėpiui kelias atvedė į... Hamburgą.
IMG_9057 copy
„Manau, svarbiausia turėti mintį, viziją ir norą išmokti gaminti namuose, o tada viskas įvyks savaime – taip, manau, buvo ir man. Taip bus ir jums! O kitas patarimas – neskubėti gyventi"
ATSIŲSK RECEPTĄ
Copyright © 2011-2014. Mažylio receptai. All rights reserved.