• k
    Mūsų namai jau kvepia imbierais, muskatu, gvazdikėliais. Siūlome šį paprastą receptą – sausainiai bus skanūs – ragauti, gražūs – namus papuošti, mieli – dovanoti... Paruošimas 1. Sviestą ištirpinkite ant silpnos ugnies, sudėkite medų ir leiskite jam ištirpti. 2. Kiaušinius ištrinkite su cukrumi, įdėkite...
  • DSC_0062
    Jeigu dovanų pakavimo įkarštyje į svečius netikėtai užsuko draugė su mažyliais, o jų neturite kuo pavaišinti, pabandykite iškepti šį apkepą. Produktai neįmantrūs, gaminasi paprastai, iškepa greitai. Tinka ir mamoms, ir mažyliams... Iš šio produktų kiekio iškepsite nedidelį apkepą. jeigu ketinate naudoti didesnę...
  • DSC_0128
    Kai už lango gražiai snigo, o Telebimbam fone dainavo apie Šv. Kalėdas, pagalvojome, kad savaitgalio keksiukai galėtų būti kiek kitokie. Pavyko... Susėdę prie stalo ir skanaudami juos su arbata supratome, kad Šv. Kalėdų dvasia jau tikrai už kampo... Paruošimas 1. Į dubenėlį su karštu vandeniu dėkite indelį su sviestu...
DSC_0105
Ar vasarą užsišaldėte žirnelių? Kai už lango taip niūru ir pilka, spalvų Jūsų ir Jūsų mažylių kasdienybei suteiks ši žalia žirnių sriuba. Ne tik gražu, bet sotu ir šilta.
viniarsk
„Įvairus, reguliarus ir subalansuotas – toks mažylio maistas turėtų būti ne tik pirmais jo gyvenimo metais,“ – sako asmeninė dietologė, gydytoja Lina Viniarskaitė.
FotorCreated
Apie „mėsai – TAIP“ ir „mėsai – NE“ mitybos užkulisius kalbame su dainininke, taip pat drabužių kūrėja Erica Jennings, Prano (6 m.) ir Antano (5 m.) mama.
ATSIŲSK RECEPTĄ
Copyright © 2011-2014. Mažylio receptai. All rights reserved.